Alles over wegwerpoveralls

Wegwerpoveralls zijn beschermende kledingstukken die het gehele lichaam beschermen tegen vuil en andere (gevaarlijke) stoffen. Wegwerpoveralls worden vaak maar één keer gedragen, zijn zeer licht en dun. Deze PBM's kunnen over kleding gedragen worden. Deze overall kan in verschillende mate bescherming bieden aan de gebruiker. Hieronder vind je informatieve artikelen over werkoveralls.

logo   logo

Bekende merken van werkoveralls

Een overall wordt meestal gedragen bij het uitvoeren van allerlei klussen en is daarom het favoriete kledingstuk van veel vaklui. Wat zijn de populairste merken werkoveralls? 

 

De overall: diverse soorten

Er zijn veel verschillende soorten overalls. Denk aan wegwerpoveralls of overalls voor specifieke klussen, zoals een brandvertragende overall. In dit artikel lees je alles over de verschillende soorten overalls. 

logo   logo

Hoe draag je een overall?

Hoe draag je zo optimaal mogelijk een overall zodat je de mogelijkheden er zo volledig mogelijk van kan benutten? Dat lees je nu in dit artikel.

 

Hoe kies ik de juiste overall?

Het kiezen van de juiste overall is niet altijd even simpel. Het is echter van curicaal belang. Kies de juiste en geschikte overall die jou beschermt in elke situatie. 

logo   logo

Hoe moet je een overall aantrekken?

In dit artikel vind je een paar belangrijke zaken en tips waar je op moet letten als je een beschermend pak gaat aan doen. Zo ben jij optimaal beschermd tijdens het werken.

 

Hoe moet je een overall uittrekken?

Er zijn een aantal belangrijke adviezen hoe je een overall het beste moet uittrekken. Je wilt natuurlijk voorkomen dat er bepaalde stoffen in aanraking komen met je huid. 

logo   logo

Hoe weet ik welke maat werkbroek ik heb?

Vraag jij je af welke maat werkbroek of overall jij hebt? Lees dan snel verder zodat jij direct de juiste maat besteld en je bestelling niet hoeft om te ruilen.

 

Hoe werkt een biohazard overall?

Als je gaat werken met gevaarlijke chemicaliën, bacteriën of andere stoffen, dan is het van essentieel belang dat je een biohazard overall draagt. Hoe werkt zo'n overall precies?

logo   logo

Hoe werkt een brandvertragende overall?

Brandvertragende werkkleding kan van levensbelang zijn. Hoe werkt nou eigenlijk een brandvertragende overall en welke soorten zijn er? 

 

Moet ik een asbest overall dragen?

Asbest verwijderen is een ernstig proces, en daarom moet je ervoor zorgen dat je de juiste veiligheidsuitrusting draagt.

logo   logo

Wat betekent HAVEP?

Op deze pagina lees je alles over het Nederlandse merk HAVEP en hun specialisatie in werkoveralls. 

 

Welke maat overall heb ik nodig?

Een overall moet lekker zitten. Of het een nu een wegwerp overall is of niet, hij moet gemaakt zijn zodat je veilig kunt werken terwijl je hem draagt.

logo   logo

Welke overall heb ik nodig voor mijn beroep?

Tegenwoordig zijn er talloze beroepen waar werkkleding noodzakelijk is. Welke overall heb jij nodig voor jouw beroep?

 

Welke soorten overalls zijn er?

Afhankelijk van de werkzaamheden die je uitvoert, kan je een andere soort overall kiezen, maar welke verschillende soorten overalls zijn er nu eigenlijk?

disposable-overalls.nl logo

-----------------

Kies hieronder hoe je wilt winkelen

Toon prijzen excl. btw

Zakelijk ❯

Toon prijzen incl. btw

Particulier ❯
Meer dan 15 jaar ervaring in pbm's
Klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh
Gratis verzending boven de 75 euro
Gratis retour binnen Nederland
Webshop keurmerk